Categories
Effectiviteit

Taken of doelen?

 

Wat krijgt er wholesale nfl jerseys voorrang, taken of doelen? Belangrijke zaken of wholesale mlb jerseys urgente zaken, zou Covey zeggen. Ik wholesale jerseys ben groot fan van Getting Things Done en daardoor altijd gericht op de ‘next action’. Daardoor ben Lies, ik behoorlijk taakgericht en er is altijd wel wat te doen. Gelukkig maar, want vervelen is Hoe ook zo saai. Maar bereik ik wel Football mijn doelen?

taken-doen

Hoe meer ik bezig ben met taken afvinken en uitvoeren, hoe minder ik bezig ben met doelen bereiken. Huh? Ja! Mijn doelen wereld bestaan natuurlijk uit taken, maar ik moet mijn doelen wel prioriteit geven. Jaren begon ik mijn Ice week met de vraag: “Wat moet er gedaan ¬†worden?”. Tegenwoordig is de vraag: “Wat vind ik belangrijk om te doen?”. Deze switch van taak naar doel is ten eerste erg relaxed en ten tweede ook nog eens effectief.